• Start
  • Investeren in de toekomst

Investeren in de toekomst

Wat we natuurlijk het liefste doen is jou helpen nul op de meter te krijgen. Een passief huis zonder energiekosten. Bij de juiste investering kunnen rendementen oplopen van 5 tot 12% over een periode van nog geen zeven jaar. En je vaste lasten zullen dalen. Zo ben je niet langer afhankelijk van leveranciers en transporteurs of fluctuaties in de markt.

Zekerheid en de vrijheid zelf te bepalen waar jouw geld naartoe gaat. Waardoor je nooit meer voor verrassingen komt te staan. Je investeert in je huis, jouw eigendom, op die investering maak je een mooi rendement en je doet de waarde van je woning stijgen. Voor veel energie besparende maatregelen is subsidie aanwezig. Zowel landelijk als lokaal. Deze kunnen helpen de terugverdientijd te verminderen en het rendement van je investering te verhogen. Ook deze rekenen we door en nemen we mee in ons advies en als je wilt nemen we je ook bij het aanvragen alle zorgen uit handen.

Ook duurzame financiering is een optie. Er zijn kredietverstrekkers welke extra lage rentes rekenen voor leningen op duurzaam gebied. Mocht je overwegen geld te lenen voor een duurzame investering in je huis kijk hier dan even naar. Maar natuurlijk kun je ons ook het voorwerk laten doen en jou in contact brengen met de juiste persoon. Zodat je ook hiernaar het minste omkijken hebt.

Contact

  • Greenspex
    Canadian Grenadier 67
    7551 KL Hengelo

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • BTW NL001654296B01

  • KvK 73471879
Copyright © 2023 GreenSpex. Alle rechten voorbehouden.