Greenspex energie besparings adviseurs

We zijn een klein, jong, enthousiast bedrijf met een passie voor duurzaamheid. Wij verlenen advies en begeleiding bij het verduurzamen van je woning. Oprecht geloven wij in een betere wereld waarin de mens meer in harmonie is met zijn omgeving en geloven wij in ieders verantwoordelijkheid hieraan een steentje bij te dragen.

Marein Spekreijse is EP-W adviseur, geregistreerd als erkend deskundige bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), opgenomen in het register van vakbekwaamheid van Qbis, gecertificeerd via Buildinglabel en aangesloten bij brancheorganisatie Fedec.

Maatwerkadvies

Als je besluit met ons in zee te gaan, brengen we in de eerste plaats jouw gehele woning in kaart op basis van de EP-W methodiek. Van onder tot boven inventariseren we de bouw, isolatie, installaties, de gebruikte materialen en willen ook graag van jou weten wat je gewoonten en wensen zijn.

Al deze gegevens worden vervolgens verwerkt in een model en wat daaruit voortvloeit is een nauwkeurige, actuele indexering van jouw woning. Hierbij komen de sterke en de minder sterke punten van de woning naar boven en krijg je een indicatie waar voor jou de meeste winst valt te behalen.

Maar wat natuurlijk nog mooier is, is om samen met jou om tafel te gaan. Zo bepalen we wat voor jouw specifieke situatie en woning het beste traject zou zijn op weg naar een zo energiezuinig, klimaatneutraal bestaan.

Dat is ons maatwerkadvies, waarbij we verschillende scenario's uitwerken en kostenplaatjes overleggen. We kunnen bepalen voor welke subsidies dan wel leningen je in aanmerking zou kunnen komen en zelfs of een hypotheekverlaging tot de mogelijkheden behoort. Want hoe zuiniger je woning, hoe voordeliger de financiering kan uitpakken. 

Daarnaast kunnen we helpen bepalen door welke partijen je de werkzaamheden laat uitvoeren en wanneer. Dit kunnen we ook volledig begeleiden en als je wil kun je de planning en aansturing volledig aan ons overlaten. Zo zit je voor je het weet zuiniger, comfortabeler, goedkoper, milieubewuster en zonder zorgen.

 

Marein Spekreijse EPA-W adviseur

Contact

  • Greenspex
    Canadian Grenadier 67
    7551 KL Hengelo

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • BTW NL001654296B01

  • KvK 73471879